De gamechangers

Van de Nederlandse bouwwereld

The-Modular Movement is de gamechanger in modulair bouwen. Wij maken de Leisure- en gestapelde woningbouw in Nederland sneller, duurzamer, efficiënter, gezonder, kwalitatiever en klimaatpositiever. Kan dat dan? Ja, dat kan. Dankzij onze modulaire en circulaire one-stop-shopping-concepten Leisure en Levels, die op alle touchpoints onvergelijkbaar anders zijn.

The-Modular Movement is een samenwerking met MVSA Architects. We komen met onze Leisure Concepts en Levels Concepts in beweging voor vakantieparkeigenaren, woningbouwcorporaties, beleggers, beleidsmakers en bouwadviseurs.

Onvergelijkbaar anders

Op alle touchpoints
Hoe dan? Door het productieproces bijna volledig in de fabriek te reguleren en te automatiseren. Door op een duurzame manier, integraal verantwoordelijkheid te nemen voor de architectuur, de kwaliteit en voor de kosten van recreatieve en gestapelde woningbouw. En door ondanks deze onconventionele aanpak gewoon te voldoen aan alle noodzakelijke eisen.

The-Modular Movement

Brengt Bouwen in Nederland in beweging

Weg van de traditionele bouw. Weg van vastgeroeste, achterhaalde ideeën. Wij gaan en staan voor innovatieve modulaire bouw. Duurzaam, kostenefficiënt en onder architectuur van het Amsterdamse topbureau MVSA Architects.

Ook goed te weten: The-Modular Movement is met Leisure Concepts de enige partij in Nederland die (indien gewenst) een geheel vakantiepark thematisch en onder landschapsarchitectuur kan ontwerpen en ontwikkelen.

Voor Levels Concepts is The-Modular Movement, exclusief voor Nederland, een partnership aangegaan met Forta PRO uit Letland. Al jaren een van de modulaire marktleiders in de Europese Unie. Met een leveringscapaciteit van 600 woningen per maand.

Teamwork

Ontmoet het T-MM team

T-MM

Image
Steven de Bruijn

MANAGING PARTNER

Image

Roberto Meyer

PARTNER & PRINCIPAL ARCHITECT

Image

Martijn Hassefras

SENIOR architect

Image

Menno Geenen

senior ARCHITECT

Image
Bas Hennes
Building Engineer
Image

José Kleemans

ARCHITECT

Image

Miranda Gruijs

Office manager