Image
Image
Image
Image
Image

Leisure Concepts

Leisure Concepts

Leisure Concepts

Het is tijd voor quality time

Bij de ontwikkeling van recreatiewoningen kijken we niet alleen naar het modulaire design. We werken altijd volgens een integrale benadering. Landschap, interieur en exterieur worden daarbij als één geheel gezien.

Resultaat: een hoogwaardige, fraaie, kostenefficiënte recreatiewoning die in verbinding staat met de omgeving. En waarin rust, ruimte, privacy en plezier centraal staan. Volledig in synergie met het omringende landschap. En (indien gewenst) inclusief een high-end interieur dat voor extra beleving zorgt.

Onze succesformule Leisure Concepts zorgt voor ongekende luxe en comfort en voor onbeperkte quality time voor gasten én parkeigenaren.

Waarom kiezen voor Leisure Concepts

Image

Elke woning is uniek en van hoge kwaliteit. Ontworpen door onze architecten, in nauwe samenwerking met het gerenommeerde bureau MVSA-Architects.

Image

95% van de bouw vindt prefab plaats in de fabriek. Snel, hoogwaardig en zonder invloeden van buitenaf.

Image
Gehele bouwproces in één hand: van ontwerp tot productie. En van landschapsarchitectuur tot inrichting.
Image
In zeer korte tijd duurzaam en milieuvriendelijk bouwen en plaatsen van leisure woningen.
Image

Groot netwerk: kwaliteit, kosten efficiënt, snelle levering en gegarandeerde capaciteit.

Architectuur door:
Image
Image

Onze samenwerkingspartner is MVSA Architects. Award-winning en toonaangevend internationaal architectenbureau met vestigingen in Nederland, Spanje en Zwitserland. Hun design signatuur in een paar woorden: innovatief, duurzaam, pragmatisch, spannend, speels en met hier en daar een twist. Het resultaat: spectaculaire en comfortabele recreatiewoningen, met liefde voor details en een scherp oog voor de omgeving.

Thuis in alle omgevingen

Image
Image
Image
Image

Onze modulaire recreatiewoningen zijn plekken van verbinding en voelen zich thuis in hun omgeving. Het doordachte design zorgt voor een subtiel samenspel tussen de gasten, de woning en de omliggende natuur. Het binnen- en buitenleven sluiten organisch bij elkaar aan. Vloeien in elkaar over en versterken elkaar. Landschap, interieur en exterieur zijn samen één. Zo creëren wij de perfecte plek om te onthaasten, avonturen te beleven en nieuwe herinneringen te maken. Met respect voor de natuur.

Buitengewoon interieur

genieten Begint binnen
Image

Een buitengewone beleving begint ook binnen. Bij het interieur. Daarom verzorgt The-Modular Movement ook de inrichting. High-end natuurlijk. Ook hier realiseren we synergie met de omgeving en natuur. We werken daarbij vanuit een aantal thema’s die aansluiten bij de omgeving waar de woning is geplaatst. Denk aan professionele kookeilanden of comfortabele bedden waar gasten gelukkig van worden. Alles kan. En altijd kiezen we daarbij voor duurzame topkwaliteit tegen een uiterst concurrerende prijsstelling. Vraag naar de mogelijkheden.

Volledig ontzorgen

KIEZEN VOOR TOTAALCONCEPT

Kiezen voor The-Modular Movement is kiezen voor een geïntegreerde aanpak. Voor een totaalconcept. Voor volledig ontzorgen. Voor het gehele ‘bouwproces’ onder één dak. Met één aanspreekpunt. In zes heldere stappen werken we zo van het eerste ontwerp toe naar de uiteindelijke realisatie. Onze ervaring, onze kwalitatief hoogwaardige businesspartners en een uitgebreid netwerk bieden de zekerheid van snelle levering en van een altijd toereikende capaciteit.

Image
Image
Image

In zes heldere stappen

Van design naar realisatie
 • Image
  Ontwerpfase
  The-Modular Movement is een samenwerking met MVSA Architects. En dat zie je in alles. Bij alle ontwerpen is het vertrekpunt: spannende architectuur met een hoog detailniveau en duurzaam materiaalgebruik.
 • Image
  Landschappelijke invulling
  De woning moet zich helemaal thuis voelen in de omgeving. Daarom werken wij vanuit een integrale benadering. Landschap, interieur en exterieur brengen we geheel in synergie met de omliggende natuur. Een basisvoorwaarde voor rust, ruimte, privacy en plezier.
 • Image
  Productieteam OÜ
  Onze ervaren productiemanagers begeleiden en monitoren het gehele productieproces. On the spot. Van de eerste tekening tot en met de kleinste detaillering in de fabriek. Geen omkijken naar.
 • Image
  De fabriek
  Onze businesspartner in Estland is de grootste productiefaciliteit voor modulaire woningbouw in Europa. Daar zijn we trots op. Onze productiecapaciteit: meer dan 200 woningen per maand. Plus indien nodig uitwijkmogelijkheden naar andere productiefaciliteiten. Een garantie voor snelheid, kwaliteit, leveringszekerheid en altijd de beste prijs.
 • Image
  Assemblage en installatie
  De logistiek en het transport van de kant-en-klare modules wordt vakkundig geregeld en begeleid door een team van specialisten. Net als het plaatsen en de assemblage van de recreatiewoningen. Eindstation: de turn-key oplevering op de locatie.
 • Image
  Interior design
  De laatste stap: het samenstellen van het high-end interieur. Passend bij de architectuur en bij de omgeving. Keuze uit verschillende thema’s. Zo krijgt een woning in het bos een geheel andere uitstraling dan bijvoorbeeld een beachhouse

Bijna alles kan

Ontdek ongekende mogelijkheden

Onmogelijk bestaat bijna niet. Dankzij het modulaire systeem van The-Modular Movement kunt u alle kanten op bewegen. Eindeloos variëren. Door onze jarenlange ervaring en kennis van het modulaire bouwsysteem kunnen we uiterst efficiënt bouwen en zijn alle vormen, modellen en type woningen mogelijk. Twee modules zorgen voor ontelbaar veel mogelijkheden.

Image
En wat te denken van add-ons die voor een extra luxe uitstraling zorgen? Denk aan een buitenkeuken, sky-light of een stretchtent.
Image
Image
Image
Image

Home Made

By The-Modular Movement

Onze recreatiewoningen zijn echt ‘home made’. Snelheid, kwaliteit en exclusiviteit kunnen we integraal garanderen door het productieproces bijna volledig in de fabriek te reguleren en te automatiseren.

Onze businesspartner in Estland is de grootste productiefaciliteit voor modulaire woningbouw in Europa. Daar zijn we trots op. Onze productiecapaciteit: meer dan 200 woningen per maand. Plus indien nodig uitwijkmogelijkheden naar andere productiefaciliteiten. Een garantie voor snelheid, kwaliteit, leveringszekerheid en altijd de beste prijs.

Onze ervaren productiemanagers begeleiden en monitoren het gehele productieproces. On the spot. Van de eerste tekening tot en met de kleinste detaillering in de fabriek. Geen omkijken naar.

Doordacht duurzaam

Bij The-Modular Movement is duurzaamheid geen loze belofte. Het zit in ons dna. Of het nu gaat om onze werkwijze of productie, onze keuzes voor materialen, onze energiehuishouding (E&W) of onze milieubetrokkenheid: we gaan altijd voor de hoogst haalbare standaard.

Sterker nog, wij vinden dat duurzaamheid verder gaat dan durability en voelen ons ook bijzonder verantwoordelijk voor sustainability. Voor de menselijke maat van duurzaamheid.

Image

Kijk zelf maar

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Work in progress

ONZE OPGELEVERDE EN GEPLANDE PROJECTEN
 • 1

  Project Wedderplassen

  38 luxe recreatiewoningen | Opgeleverd; zomer 2023

 • 2

  Verschillende Tiny-houses in Noord Nederland

  30 Tiny-houses | Opgeleverd; juni 2022

 • 3

  Project Hotel The Keys

  100+ luxe recreatiewoningen | Oplevering; voorjaar 2025

 • 4

  Project Camping Bakkum

  30 tiny-houses | Opgeleverd; april 2020

 • 5

  Project De Parel

  40 luxe recreatiewoningen | Opgeleverd; zomer 2022

 • 6

  Project Parc des Sources

  50 vakantiewoningen | Oplevering; voorjaar 2025

 • 7

  Project Mambaye

  135 luxe vakantiewoningen | Oplevering; voorjaar 2026

 • 8

  Project Otterloo

  80 tiny-houses | Oplevering; voorjaar 2025

 • 9

  Project Schotsman-Kamperland

  9 vakantiewoningen | Oplevering; voorjaar 2024

 • 10

  Project Vallon Pont d'Arc (Ardèche, FR)

  20 luxe vakantiewoningen | Oplevering; voorjaar 2025

 • 11

  Project Lobith a/d Rijn

  50 vakantiewoningen | Oplevering; voorjaar 2025

Image
ImageImage

War Child & Earth Today

In duurzaamheid gaan we nog een stap verder. Zo zijn we Business Friend van War Child. Omdat onze woningen van een dermate hoge kwaliteit zijn (en dus langer meegaan dan de afschrijvingsperiode) kunnen we een optionele terugkoopregeling aanbieden.

Het idee is dat onze modulaire woningen een tweede leven krijgen in een War Child project. In overleg wordt een nieuwe bestemming voor de modulaire woning gezocht in oorlogs- of conflictgebieden. Bijvoorbeeld als weeshuis of als onderdeel van een kindvriendelijk dorp. Zo kunnen we samen mensen en culturen verbinden en kinderlevens veranderen.

Sinds 2021 steunen we ook Earth Today. Per vierkante meter. Een wereldwijd initiatief met als doel de planeet te beschermen en biodiversiteit te waarborgen. Voor elke vierkante meter die we bebouwen geven we een vierkante meter terug aan de natuur.

Mooi initiatief toch?